Kayseri Valiliği’nden, polise saldırı olayı hakkında açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’nin Tomarza ilçesinde AK Parti Tomarza Gençlik Kolları Başkanının bir polise saldırması olayıyla ilgili Kayseri Valiliği açıklama yaptı. Emniyet çalışanlarına saldırı yapılamayacağının vurgulandığı açıklamada, bu menfur saldırının hoş görülmediğinin altı çizildi.
Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde dün meydana gelen olay infiale neden oldu. AK Parti Tomarza Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz’ın, Emniyet Müdürlüğünü basıp kapıda görevli polis memuru F.Ç.’yi darp ederek burnunu kırdığı iddia edildi. Konuyla ilgili Kayseri Valiliği yazılı açıklama yaptı.
‘YAPILAN BU MENFUR SALDIRIYI HOŞ GÖRMEDİĞİMİZİ VE KONUNUN TAKİPÇİSİ OLDUĞUMUZU BİLDİRİRİZ’
Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada: “30 Ağustos 2022 tarihinde akşam saatlerinde Tomarza İlçe Emniyet Amirliği girişinde bir siyasi partinin gençlik kolları yönetiminde bulunan şahıs ile karakol girişinde görevli polis memuru arasında arbede yaşanmıştır. Karakolda görevli diğer personelin müdahalesi ile şahıs gözaltına alınmıştır. Yaralanan polis memuru, doktor raporu alarak ilgili mercilere şikâyette bulunmuştur. Konunun birimlerimize iletildiği andan itibaren yasal sistemin işletilmesi sağlanmıştır. Emniyette ifadesi alınan şahıs savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye çıkartılmıştır. Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir. Şahsın yargılanması tutukluluk hali ile devam etmektedir. Kayseri Valiliği olarak konuyu takip etmekte olduğumuzu, hiçbir suretle ve hiçbir gerekçeyle milletimizin huzuru için fedakârca görev yapan emniyet çalışanlarımıza yapılan bu menfur saldırıyı hoş görmediğimizi ve konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna saygılarımızla bildiririz” ifadelerine yer verildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri Valiliği’nden, polise saldırı olayı hakkında açıklama