Site Kapak Fotoğrafı (26)
5:45

Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulları açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulları Küçükali Mahallesi’inde açıldı. Açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Dursun Ataş, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, protokol üyeleri, öğrenciler ile veliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Güzel şehrimizde hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz. Bunun için polisiye tedbirlerimizi sonuna kadar alacağız. Bunun yanında her bir gencimizin bir sporla uğraşmasını istiyoruz. Her mahallemizde bir spor okulu açacağız diye yola çıktık. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin spor kuruluşları bu işi inanılmaz iyi bir derecede yapıyorlar ancak spor sadece belediyelerin sadece STK’ların değil gençlerimizi zehirlemeye çalışanlara inat hepimizin elimizi taşın altına koymamız gereken bir durum. Biz de her mahallemizde eğitim ve malzemelerin ücretsiz karşılanacağı tesisler olsun istedik. ERVA Spor okullarında şu ana kadar 5 bin lisanslı sporcumuz oldu. Yöneticilere bağlı olmasın diye de her mahalledeki kulübümüzü bir kurumumuza entegre ettik. Bu yola beraber başladığımız Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah burada çok güzel çocuklar yetişecek. ERVA Spor Okullarının 18’incisi burada açıldı bakalım 19’uncusu nerede açılacak?” diye konuştu.

MEMDUH BÜYÜKKILIÇ: Kayserimiz SPORUN DA MERKEZİ OLMA YÖNÜNDE İRADE GÖSTERECEK

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında, “Gençlerimizi bu dijital zehirlenmelerden kurtarma adına gayret ediyoruz. İnşallah bu anlayışla da sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz dayanışma içerisinde bu çalışmaları sürdürürken sivil toplum teşkilatlarında işin içerisinde olması önemli.

Biz 2024 yılı için ‘Avrupa Spor Şehri’ unvanını kazandık. Şehrimizdeki hem merkez hem çevredeki altyapılarımız bile. Kayserimiz ticaretin, sanayinin onların yanında inşallah sporun da merkezi olma yönünde irade gösterecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyor” dedi.

MUSTAFA PALANCIOĞLU: BURASI DAHA GÜZEL HALE GELECEK

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancı oğlu da, “Büyük şehrimizin başkanlığında biz de belediyeler olarak elimizden geldiğince spor okulları olsun, sanat kültürle ilgili olsun birçok faaliyetler yapıyoruz. Memduh başkanımız başlamıştı. Burada birinci etabı. Biz tamamladık. İkinci etap kentsel dönüşüm çalışması var. Buradaki nüfus hemen hemen iki katına çıkacak. Dolayısıyla bu yapılmış olan tesis yoğun bir şekilde kullanılacak. İnşallah en kısa zamanda bu mahallede oturanlara müjde vereyim; Buraya güzel bir pazar yeri kazandırıyoruz. Aynı zamanda akıl gibi kütüphanemizi kazandırıyoruz ve burası daha da güzel bir hale gelecek. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

RECEP BAĞLAMIŞ: SORUMLULUK SAHİBİ BİR NESLE İHTİYACIMIZ VAR

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış Recep Bağlamış konuşmasında, “Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Kulübü açışına hepiniz hoş geldiniz. Spor, çocuklarımızın içerisinde bulunduğumuz bilgisayar ve internet çağında sosyalleşmelerini ve toplumla iç içe olmalarını sağlayacak hususlardan biridir. Geleceğimiz olan çocuklarımız yeteneklerini keşfederken aynı zamanda dayanışmayı, paylaşmayı ve birlikte mücadele etmeyi de öğrenecekler. Çocuklarımızın sağlıklı, ahlaklı, nitelikli yetişebilmeleri için el birliği ile ne yapılması gerekiyorsa yapmamız lazım. Biz daime gençlere güvendik. Bu gün de güveniyoruz. Bizim sadece kariyerine odaklanmamız değil, sorumluluk sahibi özgüveni yüksek ve arkadaşlarıyla omuz omuza vermeyi bilen bir nesle ihtiyacımız var. Türkiye’nin geleceğini işte bu bilinçle hayata bakan gençler inşa edecek” dedi.

Dua eşliğinde kurdele kesimi sonrası protokol üyeleri tesisi gezdi. Sporcular kıza bir gösteri yaptı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulları açıldı