Fotoğraflı (31)
1:21

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası ilk yolcularını karşıladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası açıldı. Yeni Terminal binasının Kayseri’ye ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; “Kayseri’ye böyle bir eserin yakıştığını ifade ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlerin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası açıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yeni terminal binasını kullanan ilk yolcuları karşılayarak yolcuların yeni terminal binası hakkında düşüncelerini aldı.

Yeni Terminal binasının Kayseri’ye ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; “Kayseri’ye böyle bir eserin yakıştığını ifade ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlerin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha önceki fiziki koşulları biliyoruz Kayserimize yakışmıyordu. Yeni terminal binası hem bölgeye hem Kayseri turizmine oldukça büyük katkı sağlayacak” dedi.

 

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen