Fotoğraflı (20)

Kayseri Gençlik Meclisi Derneği Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel: “Küçük Yürekler, Büyük Hayaller Tiyatro Projesi’ni hayata geçirdik”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’yla birlikte çocukların kurslar, eğitimler görmesi ve çeşitli gösteriler düzenleyebilmelerine olanak sağlayan bir tiyatro projesini hayata geçirdiklerini Kayseri Gençlik Meclisi Derneği Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, “Küçük Yürekler, Büyük Hayaller’ Projesi, Kayseri Gençlik Meclisi’nin İçişleri Bakanlığı’na sunduğu, yürütücülüğünü Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’yla ortak yaptığı, şehit ve gazi çocuklarını kapsayan bir projedir. Başlıca projemiz tiyatrodur, tiyatro ve diğer alanlarda çocuklarımıza kurslar, eğitimler, gösteriler yapabileceği 11 aylık bir proje yaptık. Gençlik Spor Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Abdullah Gül Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü dahil toplam 7-8 kurum ortak bir şekilde çalışarak projeyi Kasım ayı içerisinde hayata geçirdik” dedi.
Kayseri Gençlik Meclisi Derneği Başkanı Mustafa Ragıp Adıgüzel, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programına katılarak moderatör Salih Zeki Çetin ve Melih Kamış’ın sorularını yanıtladı.
‘KÜÇÜK YÜREKLER BÜYÜK HAYALLER TİYATROMUZU HAYATA GEÇİRDİK’
Başkan Adıgüzel; Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’yla birlikte çocukların kurslar, eğitimler görmesi ve çeşitli gösteriler düzenleyebilmelerine olanak sağlayan bir tiyatro projesini hayata geçirdiklerini belirterek, “Küçük Yürekler, Büyük Hayaller’ Projesi, Kayseri Gençlik Meclisi’nin İçişleri Bakanlığı’na sunduğu, yürütücülüğünü Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’yla ortak yaptığı, şehit ve gazi çocuklarını kapsayan bir projedir. Bizler, kültür-sanat merkezi olan Gençlik Merkezi’yle Şehit ve Gazi ailesi Vakfı’nı bir araya getirdik. Başlıca projemiz tiyatrodur, tiyatro ve diğer alanlarda çocuklarımıza kurslar, eğitimler, gösteriler yapabileceği 11 aylık bir proje yaptık. Bu proje şu anda İçişleri Bakanlığı ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nce desteklendi. Gençlik Spor Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Abdullah Gül Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü dahil toplam 7-8 kurum ortak bir şekilde resmi olarak bu projeyi bu yıl hayata geçirmeye başladık ve kasım ayı itibariyle proje de hayata geçti” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen