Kayseri Büyükşehir’den komşu illerdeki öğrencilere de staj imkânı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üniversiteli gençlere sunduğu staj fırsatının kapsamını genişletti. Kayseri’deki üniversitelerde değil, komşu illerde de üniversite okuyan öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde staj yapmalarının önü açıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı çerçevesinde üniversite öğrencilerinin kariyer hedeflerine ulaşmalarını destekleme ve staj ile istihdam imkânı sunma anlamında, bünyesindeki Kayseri Kariyer Merkezi aracılığı ile faaliyetlerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, komşu illerle de iş birliği gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Ahi Evran Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi öğrencileri de Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Ulusal Staj Programı’ndan faydalanacak.
Kayseri’nin komşu illerindeki Nevşehir ve Kırşehir’de bulunan üniversiteler ile iş birliği kapsamında gerçekleştirilen görüşmede Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkez Sorumlusu Kenan Tosun ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Şube Staj Sorumlusu Ahmet Erkek yer aldı.
Yetkililer tarafından, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın ile Kapadokya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vesile Şenol ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile görüşülen toplantıda öğrencilerin staj yapması konusunda iş birliği kararlaştırıldı.
Staj başvurularının ve detaylarının konuşulduğu toplantıda üniversite öğrencilerinin staj başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ulusal Staj Programı kapsamında kariyer kapısı üzerinden alınacağı bilgisi verildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri Büyükşehir’den komşu illerdeki öğrencilere de staj imkânı