KAYMOS üyelerinden depremzedeler için 3 milyon lira destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üyeleri, depremzedeler yararına kullanılmak üzere yaklaşık 3 milyon lira tutarında maddi bağışta bulundu.

Dün sabaha karşı ve öğleden sonra Kahramanmaraş’ın Pazarcı ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler geride enkaza dönmüş şehirler bıraktı. Devlet bütün imkanlarıyla depremzedelerin yardımına koşarken, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası da afetzedelere ulaştırılmak üzere yardım kampanyaları başlattı.

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) de, yine depremzedeler için harcanmak üzere 3 milyon liraya yakın maddi bağışta bulundu. Konuyla ilgili KAYMOS’tan yapılan açıklamada “KAYMOS olarak yaşadığımız bu zor günlerde kardeşlerimiz için kayıtsız kalamazdık. Üyelerimiz adına 137 Bin 922 USD ve 400 Bin TL (yaklaşık 3 milyon TL) Kızılay Kayseri Şubesine bağışta bulunduk. Allah yardımcımız olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KAYMOS üyelerinden depremzedeler için 3 milyon lira destek