KAYMEK’TEN ÇOCUKLARA ÖZEL YARIYIL TATİLİ ŞENLİĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), yarıyıl tatilinde eğlenceli ve öğretici etkinliklerin yer aldığı çocuklara yönelik ‘KAYMEK Tatil Şenliği’ düzenliyor. Etkinlikler, 28 Ocak Cumartesi ve 29 Ocak Pazar günlerinde saat 10.00 ile 22.00 arasında çocuklarla buluşacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK, yarıyıl tatilinde oldukça eğlenceli ve bir o kadar da öğretici bir etkinliği miniklerle buluşturmaya hazırlanıyor. ‘KAYMEK Tatil Şenliği’nde çocuklara yönelik zengin içerikler hazırlayan KAYMEK, Kayseri Park Alışveriş Merkezi -1’inci katta 28 Ocak Cumartesi ve 29 Ocak Pazar günlerinde saat 10.00 ile 22.00 arasında çocuklarla buluşacak. Çocuklara eğlenceli vakit geçirme imkânı sunacak olan KAYMEK, Tatil Şenliği’nde, çocuk oyuncakları workshop etkinliği, çocuklara özel el sanatları sergisi, yüz boyama, kostümlü etkinlikler – maskotlar, robotik kodlama, Türk İslam bilginleri kart dağıtımı, 70’ler 80’ler 90’lar sokakta oynuyor çocuklar sergisinin bir bölümü, penaltı vuruşu gibi renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenlenecek.

KAYMEK Tatil Şenliği’nde, eğlenirken öğrenecek çocukları ayrıca sürpriz hediyelerin de beklediği belirtildi.

Şenlik, yaş sınırlaması olmaksızın ücretsiz bir şekilde tüm çocukların katılımına açık olacak. KAYMEK’in diğer etkinlik ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgilerin www.kaymek.com.tr web adresinden ulaşılabileceği duyuruldu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KAYMEK’TEN ÇOCUKLARA ÖZEL YARIYIL TATİLİ ŞENLİĞİ