Fotoğraflı (69)
1:17

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok: “Belediye, personel maaşlarını krediyle ödüyor”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Talas Belediyesi’nin personel maaşlarını yüksek faizli krediler çekerek ödediğini iddia eden Gözütok, mevcut Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın göreve geldiğinde 500 olan personel kadrosunu 1000’e çıkardığını belirterek “Personel sayısını artırdılar ancak bu alınan personeller ne işle uğraşıyor, nerede çalışıyor, herhalde haberleri yok gibi görünüyor. 1 Nisanda göreve geldiğimizde Talas’taki bu kötü yönetime son vereceğiz” dedi.
İYİ Parti Kayseri Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.
Talas Belediyesi’ne bağlı parsellerin satıldığını ve yakın bir zamanda 80 milyon liraya bir parselin daha satıldığını ifade eden Gözütok, “Talas’ı parsel parsel satıyorlar. Çocuklarımıza hastane, okul yapacak alan bırakmadınız ve tesisleri de gidip Millet Bahçesi’nin içerisine yaptınız. Peki bu satılan parsellerin parası nerede orası bilinmiyor” dedi.
Talas Belediyesi’nin personel maaşlarını yüksek faizli krediler çekerek ödediğini iddia eden Gözütok, mevcut Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın göreve geldiğinde 500 olan personel kadrosunu 1000’e çıkardığını belirterek “Personel sayısını artırdılar ancak bu alınan personeller ne işle uğraşıyor, nerede çalışıyor, herhalde haberleri yok gibi görünüyor. 1 Nisanda göreve geldiğimizde Talas’taki bu kötü yönetime son vereceğiz” diye konuştu.

www.kayserim.net

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen