Fotoğraflı (53)
2:20

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Şahin: “Kocasinan geliştirilmesi unutulmuş bir köydür”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocasinan ilçesinin ihmal edildiğini iddia eden İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı  Nazlı Özsoy Şahin; “Kocasinan geliştirilmesi unutulmuş bir köy Melikgazi gelişirken bizim diğer mahallerimiz çok geride kaldı neden böyle ötekileştirildi Kocasinan bilmiyorum en yoğun nüfusa sahip ikinci ilçemiz barınmada, ısınmada, kentsel dönüşümde gerçekten çok gerideyiz bunların tamamlanması, dönüştürülmesi gerekiyor ve bunları biz zaman zaman gündeme getiriyoruz” dedi.

 

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı  Nazlı Özsoy Şahin, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Siyasi Gündem’ programına katılarak moderatör Duygu Sarınca’nın sorularını yanıtladı. Esnafın büyük sorunlarının olduğunu iddia eden İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı  Nazlı Özsoy Şahin; “Emeklilerimiz çok şikayetçi esnafları geziyoruz gerçekten de biz vergilere çalışıyoruz diyorlar. Geçen gün 5 tane işletme kapattık mesela bu süreçler insanları çok yoruyor. Esnafların biraz rahatlatılması lazım. Şu an mesela maliye ciddi şekilde icra gönderiyor. Esnaflara bloke koyuyorlar. Birçok konuda  biz şu an çok ciddi sıkıntı yaşıyoruz diyor esnaflar bunları dile getiriyoruz. Onun dışında gençler iş bulamıyoruz İŞ-KUR’a başvuruyoruz hep şartlar aynı diyorlar. Aynı iş kolunda iş bulamadıklarından şikayet ediyorlar özellikle Kocasinan bölgesi için yollarla alakalı çok ciddi problemler var. Hala doğalgaz gitmeyen mahallelerimiz var. Bunlar tehditle falan olacak işler değil. Bugün doğalgazınızı keseriz, doğalgaz olmaz falan bu söylemler hiç yakışmıyor ben bunlardan gerçekten utanıyorum duydukça. Bu sizin lüksünüz değil bu bir sorumluluk artık dünya nerelere gidiyor, yani getirmişsin insanları tehdit ederek mi oy almayı düşünüyorsunuz” dedi.

 

Kocasinan ilçesinin ihmal edildiğini iddia eden İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı  Nazlı Özsoy Şahin; “Kocasinan gelişmesi unutulmuş bir köy Melikgazi gelişirken bizim diğer mahallerimiz çok geride kaldı neden böyle ötekileştirildi Kocasinan bilmiyorum en yoğun nüfusa sahip ikinci ilçemiz barınmada, ısınmada, kentsel dönüşümde gerçekten çok gerideyiz bunların tamamlanması, dönüştürülmesi gerekiyor ve bunları biz zaman zaman gündeme getiriyoruz. Bu noktada bizim için ciddi eksikler var. Büyük geniş alanlarımız var. Arsalarımız, arazilerimiz var. Bunların değerlendirilmemesi çok enteresan. Mesela bugün bir Talas’a gittiğiniz de bir seyir alanı var ama Erkilet’in de seyir alanı var ama o kadar da güzel bunlar neden gündeme getirilmiyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen