Fotoğraflı (89)
4:38

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Adayı Gürbüz, “Çiftçimize eğitim vererek daha verimli tarım yapma imkanı sunacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Adayı Şaban Emre Gürbüz, “Bugün tarım ithalatı yapılıyor; bizim ülkemize tahıl geliyor. Güney Amerika’dan Türkiye’ye et getiriyoruz. Böyle bir şey olamaz. Çiftçimize ilk olarak eğitim vereceğiz, daha bilgili daha tecrübeli anlatarak ve özellikle tarım teknolojilerini kullanarak halkımıza daha faydalı, verimli, sağlıklı tarım yapma imkanı sunacağız” dedi.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Adayı Şaban Emre Gürbüz KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programına konuk olarak Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı. Çiftçilere eğitim verileceğinin altını çizen Gürbüz, “Yurder başkanımız tarımla ilgili alım garantili sözleşme yapacağını, çiftçiye de destek vereceğini ifade ediyor. Kocasinan’ın konjektör yapısına baktığınız zaman köylerden, kırsallardan oluşuyor. Buraları geliştirebilirsek çiftçimizin yüzü gülerse memleketin de yüzü güler. Bugün tarım ithalatı yapılıyor bizim ülkemize tahıl geliyor. Güney Amerika’dan Türkiye’ye et getiriyoruz. Böyle bir şey olamaz. Bu hale nasıl geldik çok üzülüyorum ve inşallah Yurder başkanımız bu projelerle bunu değiştirecek. Çiftçimize ilk olarak eğitim vereceğiz, daha bilgili daha tecrübeli anlatarak ve özellikle tarım teknolojilerini kullanarak halkımıza daha faydalı, verimli, sağlıklı tarım yapma imkanı sunacağız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen