İYİ Parti Engelli Vatandaşlarla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı, Kayseri Fuar Alanı yakınlarında bir açık alanda engelli vatandaşlarla kahvaltı buluşmasında bir araya geldi.

Partinin engelli vatandaşlarla yaptığı kahvaltıyı İYİ Parti Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Nazlı Akpınar ve parti mensubu Mühibe Işık’ın organize ettiği; buluşmaya İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, İYİ Parti Kocasinan ve Büyükşehir Belediye Meclisleri Grup Başkanvekili Kâzım Yücel, İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Güler Funda Dağ ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer ilçe başkanları ve parti mensuplarının katıldığı belirtildi. Kahvaltıda İYİ Parti üyelerinin etkinliğe katılan engelli vatandaşların sorunlarını dinlediği ifade edildi.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, bu etkinliği Mayıs başında yapmayı planladıklarını ancak pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldıklarını belirterek “Şehrimizde 69 bin civarında engelli vatandaşımız var. Şehrimizdeki yapılaşma maalesef engellilerimize uygun değil. Engellilerimizle birlikte böyle bir organizasyonda birlikte olarak onların sorunlarını kendilerinden dinleyip bu konuları meclis üyelerimiz ve vekilimiz marifetiyle gündeme getiriyoruz. Siyaset insanla yapılır, insana dokunacaksınız. İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışarak ileride çok farklı etkinlikler düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İYİ Parti Engelli Vatandaşlarla Buluştu