İncesulular yaz konseriyle eğlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – İncesu Kaymakamlığı ve İncesu Belediyesi işbirliği ile ‘İncesu’da Yaz akşamları’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ilçe halkı gönüllerince eğlendi. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “İlçe halkımızın keyifli zaman geçirmesi için konser, açık hava sineması ve daha birçok etkinliğe imza atıyoruz. Halkımız her şeyin en güzeline layık” dedi.

‘İncesu’da Yaz akşamları’ etkinlikleri kapsamında Merzifonlu Karamustafapaşa Kervansarayında konser düzenlendi. Konsere İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, eşi Sevim İlmek ve ilçe protokolü katıldı. Konser öncesi konuşma yapan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “İncesu halkının keyifli bir yaz akşamı geçirmesi için konser etkinliği düzenledik. Etkinlik programımız kapsamında açık hava sineması gibi programlarımız olacak. 16-17 Eylül tarihinde de Kıraç ve Zara’nın sahne alacağı muhteşem bir Üzüm Festivaline ev sahipliği yapacağız. İlçe halkının birlik ve bütünlüğü için yaptığımız bu tür sosyal etkinlikler halkımız kaynaşması önemli bir program. Bu programların devamı gelecek. İlçe halkımız her şeyin en güzeline layık” dedi.
Konuşmaların ardından Süleyman Bar ve Orkestrası, Ercan Yıldız ve Orkestrası sahne aldı. Başkan İlmek zaman zaman seslendirilen Türk Halk ve Türk Sanat Müziğinin sevilen eserlerine eşlik etti.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İncesulular yaz konseriyle eğlendi