Site Kapak Fotoğrafı (1)

İlhan Parlak: ‘Sistemimize uyduğumuzda 3 puanı alırız’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) –Kayserisporlu futbolcu İlhan Parlak, “Kendi sistemimize de uyduğumuzda 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk edeceği Fraport TAV Antalyaspor maçına hazırlanıyor. İdmanın ilk yarısında pas çalışması yapan sarı kırmızılılar ikinci yarıda çift kale maç yaptı. Sakatlıkları bulunan Attamah, Ali Karimi, Emrah Başsan ve Mustafa Pektemek antrenmana katılmadı. Cenk Gönen ise düz koşu yaptı. Antrenmandan önce konuşan İlhan Parlak, “Taraftarımızın önünde oynayacağız. Antalyaspor geriden oyun kuran bir takım. Sistemde oynayan takımlar. Bizde ona göre analiz yapıyoruz. Çalışmalarımızı yapıyoruz, on göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımızdan dolayı o coşkuyu da sahaya yansıttığımızda kendi sistemimize de uyduğumuzda 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Giresunspor maçında ambiyans ve atmosfer çok iyiydi. İnşallah Antalyaspor karşısında da o coşkuyu da yaşarız” ifadelerini kullandı.

MAME THİAM: ‘ANTALYASPOR MAÇINDAN DA 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ’
Antrenman öncesi konuşan Kayserisporlu futbolcu Mame Thiam, “Önümüzde çok önemli bir maç var. Bu maç kendi sahamızda Antalya’ya karşı oynayacağız. 3 puanı kazanmak adına taraftarımızın da yoğun desteği elimizden geleni yapacağız. Sezona geçen seneki gibi gole başlayamadım. Ama maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Burada oynadığımız bir düzen var. Ben de o düzenin bir parçasıyım. Ona sayı göstererek oynamaya çalışıyorum. Önümüzde önemli bir maç var. Antalyaspor maçından da 3 puanla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu. Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İlhan Parlak: ‘Sistemimize uyduğumuzda 3 puanı alırız’