İkizler Kreşi ve Anaokulu’nda mezuniyet heyecanı

Site Kapak Fotoğrafı (87)

Kayseri(1HA)- Kayseri’de İkizler Kreşi ve Anaokulu’nda 2021-2022 eğitim öğretim yılının mezuniyet coşkusu yaşandı. Törende minikler ilk kez mezuniyet heyecanı yaşarken veliler de duygusal anlar yaşadı.
Yaz tatiline kısa bir süre kala öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşıyor. İkizler Kreşi ve Anaokuluna giden öğrenciler de mezuniyetlerini doyasıya kutladı. Mezuniyet töreni Kültür ve Turizm Bakanlığı Kayseri Kültür Merkezi 1. Alaeddin Keykubat Salonunda gerçekleşti. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
İkizler Kreşi mezuniyet töreninde konuşan kurum sahibi Hamdi Demirdirek: “Miniklerimiz anaokulu bölümündeki gelişimlerini ve montessori bilimindeki günlük yaşam becerileri, duyu eğitimi, matematik eğitimi, dil eğitimi ve kozmik eğitimden oluşan eğitimlerini bitirdiler. Benim de burada bunların önünü açmam gerekiyor. Bir veli olarak, bir baba olarak bu günlere gerçekten ben dahi hayal etmiyordum. Bu kadar geliş potansiyeli bizi seven insanları bu kadar beklemiyordum. Çalışan personelle Özge ve Gözde hocamla, eşimle ve bizi bütün destekleyen bütün arkadaş grup ve çevremle hepinize teşekkür ederim. İnşallah çocuklarımızı mezun ettiğimiz bizden gittikten sonra da hayallerini geleceklerini hedeflerine sizlerin destekleriyle umarım istedikleri noktaya ulaşırlar. Biz birinci sınıf noktasında yetiştirerek çocuklarımızı gönderiyoruz. Biliyorsunuz Fatih projesi var, akıllı tahta var, akıllı tahta eğitimini aldıktan sonra biz mezun ediyoruz” dedi.

Minik mezunlar gösteri boyunca dans gösterileri, jimnastik denge gösterisi, İngilizce müzik gösterisiyle misafirlere keyifli dolu dakikalar yaşattılar. İkizler Kreşi altıncı mezunlarını verirken ilk defa sahne alanında miniklere diploma verdiler. Miniklerin ilk mezuniyetine şahit olan veliler ve öğretmenler kep atma töreninde duygusal anlar yaşadılar.

Exit mobile version