İKİ FARKLI UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de iki ayrı olayda ‘uyuşturucu madde ticareti’ yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’si daha sonra serbest bırakılırken 4 şüpheli hakkında ise işlemler sürüyor.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılık izniyle belirlenen adrese baskın yapıldı. Operasyonda A.K.’ye ait adreste 3 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ela hassas terazi ele geçirildi.

Polis, A.K. ile birlikte ilişkili olduğu 2 şüpheliyi daha gözaltına aldı. Şüphelilerden 2’si emniyetteki işlemlerin ardından serbest kalırken, A.K. hakkında ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan işlem başlatıldı.

Polisin ikinci gerçekleştirdiği operasyonda da Kocasinan ilçesine bağlı Uğurevler Mahallesinde bir adrese baskın yapıldı. Adreste yapılan aramada 97 gram uyuşturucu metamfetamin, 3 gram esrar, hassas terazi ve uyuşturucu paketlemede kullanıldığı düşünülen rulo folyo ele geçirildi.

Bu olayla ilgili de 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan işlem başlatıldı. Her iki operasyonla ilgili gözaltında bulunan toplam 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İKİ FARKLI UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI