1. Haberler
  2. Ulusal
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya: Devletimizin nefesi onların ensesindedir

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Devletimizin nefesi onların ensesindedir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen anma programında konuşarak, “O hainler hangi taktikle saklanırlarsa saklansınlar, devletimizin gücü onların peşini bırakmayacak. Hepsini adalete teslim edeceğiz” dedi.

Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında hedef aldığı Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen anma törenine katıldı. Şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı alana karanfil bırakarak başlayan Yerlikaya, burada bulunan şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Konuşmasında 15 Temmuz gecesi Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nün bombalanması sonucu 13 kişinin şehit olduğunu hatırlatan Yerlikaya, “Bu millet o gece büyük bir direniş gösterdi. Vatanımızı canımız pahasına koruduk” ifadelerini kullandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nü “kahramanlar ocağı” olarak nitelendiren Yerlikaya, “O gece kahramanlarımız sayesinde darbecilere geçit vermedik. Milletimizin cesareti ve azmiyle bayrağımızı koruduk” şeklinde konuştu.

FETÖ ile mücadelelerinin kararlılıkla devam ettiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, “Bu hainler hangi tuzaklar kurarlarsa kursunlar, devletimizin gücü onları bulacak ve adalete teslim edecektir. Şehitlerimize ve ailelerine olan borcumuzu ödemek için mücadelemiz sürecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Programın sonunda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen