Hırsızlık Ve Yağma Suçuyla Yargılanan Şahıs Hakim Karşısına Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) -İncesu İlçesinde bulunan bir fabrikada hırsızlık ve yağma suçu işlediği gerekçesiyle tutuklanan F.B. hakim karşısına çıktı.

Ankara yolu üzerinde yer alan fabrikada hırsızlık ve yağma suçu işlediği gerekçesiyle tutuklanan F.B.’nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık F.B. ile başka suçtan tutuklu diğer sanık A.Ç. ve avukatları katıldı. Müşteki ve müşteki avukatları duruşmaya katılmadı.

SANIK F.B.: YAĞMA SUÇU İŞLEMEDİM

1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada söz elen sanık F.B., “7 Haziran tarihinde yakınında alkol aldığımız fabrikayı merak edip 3 gün sonra tek başıma gittim. Kazan dairesinden içeri girdim. Ortada muhafaza edilmiş halde malzemeler vardı geçtim. Av tüfeği gördüm bana zarar gelmemesi için yanıma aldım. Bir de çizme aldım. Çıkarken çalışanlar beni gördü arkamdan köpekleri saldılar. Saldırgan köpekleri yanımdan uzaklaştırmak için havaya ateş ettim. Sonra da jandarmaya teslim oldum. Yağma yapmadım” dedi.

Diğer sanık A.Ç. ve tanıklar dinlendi. Mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Hırsızlık Ve Yağma Suçuyla Yargılanan Şahıs Hakim Karşısına Çıktı