Hakkında hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekiplerince yapılan operasyonda hakkında yakalama emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince hakkında yakalama emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlarda; ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan ve hakkında toplamda 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.U., hakkında ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan ve toplamda 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş., hakkında ‘hırsızlık’ suçundan toplam 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G., hakkında ‘hakkı olmayan yere tecavüz’ suçundan aranan ve toplamda 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.Ö., hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.A. isimli kişilerle birlikte çeşitli suçlardan aranan toplam 17 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden 12’si işlemleri sonrası savcılık ve mahkemece serbest bırakılırken, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi ise Gültepe ve Bünyan Ceza İnfaz Kurumlarına teslim edildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Hakkında hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı