Güven Timleri bir aydır görevde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- Kayseri’de Güven Timleri ekiplerinin göreve başlamasının birinci ayında Vali Gökmen Çiçek ve Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ekipleri yerinde ziyaret ederek tebrik etti.

Kayseri Vali Gökmen Çiçek’in talimatıyla il genelinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timi ekipleri kurulmuştu. Güven Timi polis ekiplerinin görevde ilk ayları doldu. Bu kapsamda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Güven Timlerini görevleri başında ziyaret etti.
Güven Timleri Büro Amirliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada: “İlimizde suç işlenmesi muhtemel yerlerde ve saatlerde suçlarla mücadele etmek ve suç faillerini yakalamak amacıyla her türlü polisiye teknik ve taktiklerini kullanarak görev ifa edecek şekilde personelin eğitilmesi farklı görünümlere bürünmesi, değişik isimler kullanması, farklı mesleklerde çalıştığını hissettirecek şekilde davranması, halk içinde dolaşarak suç ve suçlular hakkında bilgi toplanması suretiyle; toplumun rahatsızlık duyduğu korku ve endişeye sebep olabilecek suçlarla etkin mücadele edilmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması suç işleme amacındakilerinin caydırılması, güvenlik güçlerinin her an vatandaşın yanında olduğunu hissettirerek devlete olan güveninin artırılması amacıyla sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in talimatlarıyla kurulan ve bir ayını dolduran Güven Timlerimiz, bugün sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK ve Kayseri İl Emniyet Müdürümüz Kamil KARABÖRK tarafından görevleri başında denetlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Güven Timleri bir aydır görevde