Göçük altından çıkarılan madenci taburcu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)-Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde meydana gelen göçükten 10 saat sonra sağ çıkarılarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alınan maden işçisi taburcu edildi.

Yahyalı ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen göçükte toprak altında kalan ve Mustafa Kayadelen’in (36) hayatını kaybettiği olayda yaralı olarak kurtarılan Murat Erdil (45) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılmıştı. Erdil, bugün tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Erdil’in erkek kardeşi Erdoğan Erdil konuyla alakalı şunları söyledi: “Abim evli 4 çocuk babası idi. yeğenimin biri asker onun kız kardeşi ise nişanlı. Allah onu bize bağışladı. Devletimize teşekkür ederiz.

Vücudunda göçük altında kalmasından dolayı zedelenme ve ezilme şüphesi ile 3 gündür Erciyes üniversitesi Tıp Fakültesinde müşahede altında tutulan Murat Erdil, vefat eden arkadaşı için çok üzüldüğünü belirterek yaşadığı için şanslı olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini belirtti. Erdil, “çalıştığım Maden Şirketime, Kayseri Valimize, Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum, anında müdahale ederek yanımızda oldular. Ben eskisindende iyiyim herkese teşekkür ediyorum” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Göçük altından çıkarılan madenci taburcu oldu