BU KÖY GÖRÜLMEYE DEĞER.. GEZİCİ RADAR ELBAŞI’NDA
12:29

GEZİCİ RADAR SOYSALLI’DA

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

1071 Ahlat yapının sunduğu Gezici Radar programı bu hafta tertemiz havası muhteşem doğası ve yemyeşil tabiatı ile insanın gönlüne yüreğine deniz esintisi veren Kayseri’nin Develi ilçesine bağlı soysallı’dan sesleniyor.

Biz Soysallı’da geziye başlarken hemen yanımızda bir doğa sever fotograf sever İsmail Develioğlu  var kendisi orada yaşayan 300’den fazla kuş türünü defalarca kez fotoğraflamış ve bu bölgede,  coğrafyada yaşayan hayvan familyasını defalarca kez fotoğraflamış birisi… Bizlere bulunduğumuz yerden, o yerin özelliklerinden bahsediyor.  Kuş türünün fazla olması sebebi ile bir çok fotoğrafçının bu bölgeye geldiğini söyledi.

Gezimize devam ederken yanımızda Develi Belediye başkanı Mehmet Cabbar var başkanımızla da bu muhteşem coğrafaya da geziyoruz ve bilgiler alıyoruz.

Gezimizin sonlarına yaklaşırken  yanımızda soysallı muhtarımız Ali bey var geçmişten günümüze ne olduğunu, nasıl bu duruma gelindiğinden  bahsediyor. Sizlerinde yolunuz düşerse bu güzellikleri görmek için uğramayı unutmayın iyi seyirler… @1071ahlatyapi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen