GEZİCİ RADAR SARIMSAKLI’DA

GEZİCİ RADAR SARIMSAKLI’DA

Tekden Hastanesi’nin sunduğu Gezici Radar bu hafta Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Doğa Seni Çağırıyor Sarımsaklı kamp alanındayız.
Büyükşehir Belediyesinin arkasında otobüslerle yaptığımız yolculuk sonucu kamp alanına geliyoruz. Çadır numaralarımızı öğrenip çarşaf ve tulumumuzu aldıktan sonra çadırımıza yerleşiyoruz. Pazartesi günü açılan rezervasyonlar doluluk oranının fazla olmasıyla 2 gün sonra 250 kişilik kotaya ulaşıyor. Spor AŞ. Eğitmeni Sıla Hoca kampa gelmek isteyenlerin erken randevu almasını öneriyor. Kamp fiyatlarını ve kampa nelerin dahil olduğunu Sıla Hocadan dinliyoruz. Ulaşım, kamp alanı, çadır, uyku tulumu, ızgarada üç çeşit yemek, sınırsız çay, su, kahve, gece çorbası, sabah kahvaltısı, canlı müzik ve spor etkinlikleriyle 07 yaş ücretsiz 7-13 yaş 140 TL ve 13 yaş ve üzeri 180 TL olarak sembolik bir rakam belirlenmiş. Biz Gezici Radar olarak gitmenizi gezmenizi tavsiye ediyoruz.
Survivor yarışlarına ismimizi yazdırıyor ve yarışmaya başlıyoruz. Parkur da galip gelemiyoruz ama kazanan hep dostluk olsun.
Voleybol turnuvasıyla gezimize devam ediyoruz. Spor AŞ eğitmenlerinde Hatice Hoca ve Hüseyin Hoca voleybol için takımlarını belirliyor. Yarışma başlıyor. İlk galibiyetimizdi, 2-0’la ayrılmıştık ki, sonradan dahil olan ekibin başarısı altında kalarak yine kaybettik. Yine dostluğun kardeşliğin kazanmasını diliyor, mavi takımı yürekten kutluyoruz.
Yemekten sonra akşam sporu başlıyor, yani eğlence yeni başlıyor. Bir kampın olmazsa olmazı kamp ateşi yakılıyor. Organizasyon Sorumlusu Murat Bey’den doğa kampı hakkında bilgiler alıyor ardından canlı müziğe kulak veriyoruz. Gece çorbasını içiyor ve tertemiz havasıyla uykuya dalacağımız çadırlarımıza çekiliyoruz.
Sabah saat 06:30’da başlayan doğa yürüyüşü ile mesire alanlarını keşfediyoruz. Sabah sporunun ardından kahvaltımızı alıyoruz ve gün yeniden güzelleşiyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Sarımsaklı kamp merkezine herkesi davet ediyor, gidip gezmenizi öneriyoruz. İyi seyirler.

Exit mobile version