BU KÖY GÖRÜLMEYE DEĞER.. GEZİCİ RADAR ELBAŞI’NDA
8:53

Gezici Radar İncesu Üzüm Festivali’nde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İNCESU ÜZÜM FESTİVALİ
1071 Ahlat yapının sunduğu Gezici Radar programı festivallere ara vermeden devam ederken bu kez de İncesu Üzüm Festivalinden sesleniyor.
28. İncesu üzüm festivalinin bütün coşkusunu ekranlara getirecek olan Gezici Radar en güzel üzümleri seçecek. Protokol ve birçok İncesulu vatandaşın bir arada olacağı ve birbirinden güzel etkinliklere sahne olacak üzüm festivali sizler için başlıyor.
İncesu belediyesi imar A.Ş’nin müdürü Osman bey ile birlikteyiz. Tam 71 yarışmacının katıldığı en güzel üzüm yetiştirme yarışmasının birincisinin seçileceğini söyleyerek Festivalin güzel gittiğini İncesu’yu ve tarihi kervansarayı tanıtmakta mutlu olduklarını ifade ediyor.
İncesu belediye başkanı Mustafa İlmek ile beraberiz. Her zaman festivallerin birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde geçtiğini söyleyen başkan ilmek bu yıl sanatçı kısmının iptal edildiğini depremzede kardeşlerimize kırtasiye yardımında bulunulduğunu ifade etti.
Kervansarayda kadın kooperatifleri de yerini aldı. Hem istihdama katkı sağlanıyor hem de yöreye ait pekmezden yapılan cevizli sucuk yapılıyor.
İncesu kaymakamı Aydın Göçer ile birlikteyiz . Merzifonlu Kara Mustafa paşanın bizlere emanet ettiği kervansarayın içindeyiz. 350 yıllık bir tarihi eser olduğunu, Osmanlının nadide eseri olduğunu ve hala ayakta kaldığını söyledi.
İyi seyirler…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen