BU KÖY GÖRÜLMEYE DEĞER.. GEZİCİ RADAR ELBAŞI’NDA
22:00

GEZİCİ RADAR ERCİYES’TE

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Mega Metalin sunduğu Gezici Radar programında bu hafta Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden, Kayseri’nin simge noktalarından bir tanesi olan Erciyes Kayak merkezindeyiz.

Gezici Radar bugün sizler için 1 gün içinde Erciyes’de neler yapılır bunu öğrenecek.

Gezici Radar, Türkiye’nin en önemli  dağlarından, en güzel kayak merkezlerinden biri olan erciyes’te gezisine başlarken yanımızda Fikret Abi ve Özlem Hoca bulunuyor.

Fikret abiyle sohbet etmeye başlıyoruz. Bütün pistleri açtıklarını, kar kalitesinin çok güzel olduğunu, yabancı turistlerin kar görmek için günde en az dört otobüs gelindiğini söyledi.

İngilizce Almanca Rusça ve İspanyolca öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

Özlem hocaya dönüyoruz ve sohbetimize onunla devam ediyoruz . Sezon açılmaya başlamasıyla birlikte talebin de  artmaya başladığını söyleyen özlem hoca, eğitimlerimiz  , konaklama imkanlarımız  ve kayak ekipmanlarımız   hazır   misafilerimizi bekliyoruz dedi.

Kayak yapmak için gerekli ekipmanları almak üzere kayak kıyafetleri bulunan alana geliyoruz .

Kayak kıyafetlerimizi alıyoruz. Yanımızda fikret hoca  var . Kıyafetlerin sıfır alınıp kullanılıktan sonra hijyen makinesinden geçirildiğini ve temizlendiğini ifade etti.

Kayak takımlarımızı ve kaskımızı giyerek piste geçiyoruz . Yanımızda Özlem Hoca var onun koordinatörlüğünde kaymaya başlıyoruz.

Kayak mecarasının ardından meşhur Erciyes Teleferiğine biniyoruz . Bu sene yağışın çok olmadığından dolayı pistte yapay karın da  olduğunu ifade eden Özlem hoca hem yağan toz kar, hem de yapay karla birlikte sezonu açtıklarını söyledi.

Sıcak bir salep içtikten hemen sonra olmazsa olmaz sucuk ekmek yemeye gidiyoruz .

Son olarak yanımızda Fikret abi var . Master planların arasında kayak merkezi olarak  yapılan en iyi yerin Erciyes kayak merkezi olduğunu ifade etti . sizde erciyes kayak merkezine giderek güzel  bir  kayak deneyimi yaşayabilirsiniz iyi seyirler .

 

 

 

 

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GEZİCİ RADAR ERCİYES’TE