BU KÖY GÖRÜLMEYE DEĞER.. GEZİCİ RADAR ELBAŞI’NDA (1)
6:35

Gezici Radar Erciyes Kayak Merkezi’nde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

1071 ahlat yapının sunduğu Gezici Radar programı bu hafta Ülkemizin kış tatil cennetlerinden birisi olan Erciyes Kayak merkezinden sesleniyor. Kış turizminin göz bebeği olan Erciyes Kayak merkezinde Kayak ekipmanları giyip kayak yaptıktan sonra Erciyes dağının olmazsa olmaz lezzeti olan sucuk ekmeğini yiyerek harika vakitler geçirdik.

Erciyes Kayak merkezinde Kayak eğitmeni olan Özlem Eğlenceoğlu karşılıyor bizleri, burada bulunan kayak kıyafetlerinden bahsederek hangi elbise ile gelirsek gelelim burada tüm ekipmanların bulunduğunu mont, pantolon,  eldiven, gözlük  kayak için gerekli her türlü ekipman desteğini sağlayıp, temin ettiklerini ve Hiç kayak bilmeyen misafirler için de her seviyeye uygun kayak eğitmenlerinin bulunduğunu  söylüyor burada kullanılan kayak ekipmanlarınında günlük olarak dezenfekte edildiğini gönül rahatlığı ile kullanılabileceğini öğreniyoruz.

Sunucu Salih Zeki Çetin’de kayak kıyafetlerini giyip piste gelerek eğitmen özlem hoca ile birlikte kayak yapıyor ardından zirveye kadar gelip Erciyes ile özdeşleşen ızgarada pişen sucuk ekmeklerinde tadına vararak bütün kayak severleri  bu güzellikleri görmeye davet ediyor iyi seyirler diliyoruz.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Gezici Radar Erciyes Kayak Merkezi’nde