16:10

Gezici Radar Bünyan’da

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1071 Ahlat Yapı’nın sunduğu Gezici Radar bu hafta Bünyan’daydı. Doğal yapısı tertemiz havasıyla mesire alanından gezimize başladık. Bünyan Kaymakamımı Turgut Gülen Pınarbaşı mesire alanında bize eşlik ediyor suyun toprağa hayat verdiği Bünyan’a tüm vatandaşları davet ediyor.
Bünyan’ın en güzel noktalarından birinde Cam Teras ‘tayız. Emeklerle planlamasıyla Bünyan ve Kayseri için önemli noktalardan bir tanesi. Bünyan manzarasını en rahat görebileceğiniz turizm açısından zengin bir alan sizin de görmenizi tavsiye ederiz.
15 Temmuz hain darbe girişiminde, 2 vatan evladı şehit olmuştu, Yeşilhisarlı Kübra Doğanay, Bünyanlı Cennet Yiğit, Rahmetle anıyoruz. Cennet Yiğit’in baba evinin alt katında anı evi olarak düzenlenmiş eşyaları anıları hatıraları fotoğrafları korunuyor. Babası Yahya bey ile anı evini geziyor, aziz şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha anmış oluyoruz. Gezimizi burada sonlandırıyor, sizi de Bünyan’da yeşil doğasıyla Pınarbaşı Mesire Alanı, bin bir emeklerle yapımı tamamlanan cam teras ve Şehit Cennet Yiğit’in anı evini görmenizi tavsiye ediyoruz. İyi seyirler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen