Gençlere, pazar günleri hayvanat bahçesine giriş ücretsiz

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gençlere verdiği müjdelerin ardından yeni bir sürprizini daha açıklayarak, gençlerin pazar günleri Büyükşehir Belediye Hayvanat Bahçesi’ni ücretsiz gezebileceklerini duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç gençlere verdiği müjdelere bir yenisini daha ekledi. Gençlerin pazar günleri Büyükşehir Belediye Hayvanat Bahçesi’ni ücretsiz gezebileceklerini söyleyen Büyükkılıç, “Göreve geldiğimiz günden beri her zaman önceliğimiz olan yavrularımıza, geleceğimiz olan gençlerimize bir sürprizimiz daha olsun istedik. ‘Kimliğini göster, hayvanat bahçesini gez’ sloganıyla Hayvanat Bahçemizi pazar günleri 18-25 yaş aralığındaki gençlerimize ücretsiz gezdiriyoruz. Gençlerimizin, eğitimden spora, kültür sanattan kişisel gelişime hemen her alanda tam donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlanmaları için büyük gayret gösteriyoruz. Pazar günleri ücretsiz şekilde hayvanat bahçesini gezebilmeleri için de kimliğini göster hayvanat bahçesini gez hizmetini onların istifadesine sunuyoruz” şeklinde konuştu.
Pazar günleri 18-25 yaş aralığındaki tüm gençler, görevliler tarafından yapılacak kimlik kontrolünün ardından, Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Hayvanat Bahçesi hizmetinden faydalanabilecek.
Anadolu Harikalar Diyarı’nın içerisinde bulunan ve 153 türde yaklaşık 1600 hayvana ev sahipliği yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Exit mobile version