Geleneksel doğa kampı başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin geleneksel olarak ‘Doğa Seni Çağırıyor’ sloganı ile kurduğu doğa kampı bu hafta sonu başlıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin 2018 yılından itibaren geleneksel olarak ‘Doğa Seni Çağırıyor’ sloganı ile kurduğu doğa kampı 23 Temmuz Cumartesi günü Sarmısaklı Barajı’nda başlıyor. Survivor parkuru, voleybol, okçuluk gibi oyun alanları, sabah sporu, gece çorbası, kamp ateşi, canlı müzik, yarışmalar ve birçok etkinliklerin düzenleneceği doğa kampında ailelerin ve çocukların kıyasıya yarıştığı yarışmalarda takım ruhu ve takım bilincini aşılamak hedefleniyor. Yaz boyu devam edecek olan doğa kamplarında, 0-7 yaş için ücretsiz olurken, 8-12 yaş için 140 lira, 13 yaş üzeri için 180 lira olarak belirlendi. Ayrıca doğa kampı süresince ulaşım, sabah kahvaltısı, akşam yemeği, çadırlar ve uyku tulumunun Spor A.Ş. tarafından temin edileceği belirtildi.
Vatandaşlar doğa kampları ile ilgili duyuru ve rezervasyon bilgilerine, haftalık kamp programı ile Spor A.Ş. internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek. Kamp için kayıtların Fizyospor Merkezi’nden yapılacağı açıklandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Geleneksel doğa kampı başlıyor