Fotoğraflı (20)
2:02

Futbol hakem ve gözlemcilerin mücadele ettiği Osman Altun turnuvası sona erdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şubesi’nin eski hakem ve gözlemci merhum Osman Altun adına düzenlediği futbol turnuvası tamamlandı.

 

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şubesi’nin eski hakem ve gözlemci merhum Osman Altun adına düzenlediği futbol turnuvası oynanan final müsabakalarının ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninin ardından sona erdi. Vali Muammer Güler Sahasında yapılan programa Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Özgür Reha Alıcı, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi ve Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Mutlu Önal, İl Hakem Kurulu Başkanı ve merhum Osman Altun’un oğlu Emre Altun ile turnuvada mücadele eden hakem ve gözlemciler katıldı.

 

Kupa ve madalya töreninde konuşan TFFHGD Kayseri Şube Başkanı Özgür Reha Alıcı, “Bizlerin üzerinde büyük emekleri olan, yıllarca derneğimize hizmet etmiş değerli Osman Altun hocamız adına düzenlediğimiz turnuvayı bugün noktaladık. Amacımız, hem Osman Altun hocamızı anmak hem de sezon boyunca yoğun bir şekilde maç yöneten hakem ve gözlemcilerimizi bir nebze de olsa eğlendirip, stresli atmosferden uzaklaştırmaktı. Gönül isterdi ki bu konuda yüzde yüz hedefimize ulaştık diyebileyim, fakat hedefimiz sadece birkaç kişiyi değil, derneğimizin üyesi olan büyük çoğunluğu mutlu etmekti. Bu konuda başarılı bir turnuva geçirdiğimizi düşünerek, turnuvaya katılım gösteren hakemlerimize, maçlarımızı yöneten değerli gözlemci hocalarımıza ve bizleri burada yalnız bırakmayan çok değerli ailelerimize ve çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı ve Osman Altun’un oğlu Emre Altun ise, “Benim için özel bir turnuva oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Turnuva sonrasında, Osman Altun’un eşi, oğlu Emre Altun ve eşine TFFHGD başkanı tarafından plaket verildi. Turnuva şampiyonu Los Galacticos’un ödülünü Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal takdim etti. Turnuva ikincisi Yeşilçam Vefaspor’un ödülünü İl Hakem Kurulu Başkanı Emre Altun, üçüncü olan Fair Play Force’un ödülünü ise TFFHGD eski başkanı hakem Necati Selçuk Şahin verdi. Turnuvanın en centilmen takımı Miyavgücü’nün ödülünü gözlemci Hatice Kürkçüoğlu, turnuva gol kralı Mustafa Kalaycı’nın ödülünü gözlemci Fahri Aksoy, en az gol yiyen kaleci Ali Birol’un ödülünü ise Mustafa Eker takdim etti. Program hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen