EYT İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 5 milyon vatandaşı ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlar için yapılan çalışmalar hızlandı. EYT yasasına ilişkin son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi.

EYT son durum açıklamaları vatandaşların gündeminde yer alıyor. 3600 ek gösterge düzenlemesinin çözülmesiyle emeklilikte yaşa takılanlar EYT yasasının da onaylanmasını bekliyor.
Emeklilik için yaş sınırı ve sigortalılık sürelerine bakılacak. Konunun maliyet analizi ortaya çıkarılacak.
Kademeli olarak emeklilik hakkının verilmesi de söz konusu. Hükümetin tüm bu değerlendirmeleri kapsamlı bir şekilde ele alması bekleniyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama EYT konusunda şunları ifade etti: “Türkiye’nin emekçileri hiç merak etmesinler, hiç endişe etmesinler. Türkiye’nin her sorunu, çözülmesi gereken dosya olarak önümüzde duruyor. Bu, önümüzdeki dosyalardan, çözülecek şeylerden biri. Bu yılın sonuna kadar bu yolda önümüzde olan bütün dosyaları çözeceğiz. O da önemli dosyalardan biri… Orada da alternatif maliyetleri, çözüm önerilerini oluşturmaya çalışıyoruz. Her şey önümüzde.”

 

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EYT İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR