EYT Başkanı Yılmaztürk: “EYT’lilerin 1999 öncesi bütün haklarını istiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Kayseri Şubesi Başkanı İsmail Yılmaztürk, prim gününü dolduran ancak yaş sınırına takılanların mağdur edildiğini söyledi. Yılmaztürk, EYT’li durumda olanlara 1999 öncesi bütün haklarının verilmesini istediklerini kaydetti.

EYT Kayseri Şubesi, Cumhuriyet Meydanı’nda üye kayıt standı kurdu. Muhalefet partileri Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin ve Gelecek Partisi Kayseri İl Başkanı Zülküf Arslan da standı ziyaret ederek EYT’lilere destek verdi.

EYT Kayseri Şubesi Başkanı İsmail Yılmaztürk yaptığı açıklamada, pirim gün sayısını doldurduğu halde 1999’da çıkarılan yasaya takıldıkları için emekli olamayanların mağdur olduklarını dile getirdi. Stadlarına vatandaşların ilgisinin çok fazla olduğunu ifade eden Yılmaztürk, “Biz emeklilikte yaşa takılanların 1999 öncesi bütün hakları neyse o haklarının iade edilmesini istiyoruz. Bununla ilgili de mücadele ediyoruz. Mücadele ederken de EYT‘li kader ortaklarımızı yanımızda görmek istediğimiz için bu standı açtık” dedi.

‘SİYASETÇİLER DE GELİYOR’

Standa siyasilerin de ilgisinin olduğunu belirten Yılmaztürk, YRP ve Gelecek Partisi il başkanlarının kendilerini ziyaret ettiklerini ve desteklerini ilettiklerini aktardı. Yılmaztürk, AK Parti’den de haklı mücadelelerine destek beklediklerini sözlerine ekledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EYT Başkanı Yılmaztürk: “EYT’lilerin 1999 öncesi bütün haklarını istiyoruz”