Evine giremeyen vatandaşlar için açık olan yerler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve Kayseri’den de şiddetli şekilde hissedilen depremlerin ardından vatandaşlar evlerine girmekte tereddüt ediyor. Kayseri’de evlerine giremeyen vatandaşlar için belediyeler tesislerini açtı.

Önceki gece ve dün öğle saatlerinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremler, Kahramanmaraş başta olmak üzere Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana illerinde yıkıma sebep oldu. Depremler Kayseri’de de şiddetli şekilde hissedildi. Yaşanan deprem sonrası vatandaşlar evlerine giremedi. Soğuk hava şartlarında zor durumda kalan vatandaşlar için Kayseri’deki belediyeler tesislerini vatandaşların hizmetine açtı.

AÇIK OLAN TESİSLER

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, depremden sonra evlerine giremeyen vatandaşlar için belediyeye bağlı bütün salon ve tesislerin açık olduğunu bildirdi.
Melikgazi Belediyesi de hem hizmet binasının hem de sosyal tesislerin açık olacağını duyurdu.
Aynı şekilde Kocasinan Belediyesi de kuruma ait olan bütün tesislerin açık olacağını açıkladı.
Talas Belediyesi’nde ise belediye tesisleri, Mevlana Mahallesi Talas Gençlik Merkezi, Yenidoğan Mahallesi Gezegen Düğün Salonu, Mevlana Mahalle Meydanı yeni yapılan dükkanlar ve Tepe Düğün Salonu, Tablakaya Mahallesi Çamlıbel Kafe ve Reşadiye Yelken Düğün Salonu misafir kabul ettiği bildirildi.
Erciyes Üniversitesi’ne (ERÜ) ait spor salonları ve sosyal tesisleri de açık olacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Evine giremeyen vatandaşlar için açık olan yerler