Evinde fuhuş yaptıran kişi yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekiplerince kadınların çaresizliğinden faydalanarak evinde para karşılığı fuhuş yaptıran şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin fuhuş yapan ve yaptıran kişilere yönelik çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda A.Ç. isimli kişinin Kılıçaslan Mahallesi Ali Cafer Sokak üzerinde bulunan bir ikamette kadınların çaresizliklerinden faydalanarak para karşılığı fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Z.T. ve Ç.T. isimli kadınların çaresizliğinden faydalanan şüphelinin, kadınları iki ayrı erkekle fuhuş yaptırdığı ve ev sahibi A.Ç.’nin de fuhuş yapıldığı sırada başka bir odada bekleyerek ilişkiden hemen sonra kadınlardan fuhuştan kazandığı paranın yarısını komisyon olarak aldığı belirlendi.

Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, fuhuş amaçlı eve gelen iki erek şahıs ile kadınlara fuhuş yaptıran A.Ç. yakalandı. Para karşılığı fuhuş yaptıkları tespit edilen kadın ve erkek olmak üzere toplam 4 kişi hakkında 18 bin 896 TL para cezası uygulandı.

Fuhuş yapılan ikametin ise mühürlenerek kapatılması için ilgili mercilerle irtibata geçildiği de açıklandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Evinde fuhuş yaptıran kişi yakalandı