ESKİ EŞİNİ ALIKOYMAKLA SUÇLANAN ŞAHIS HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ(1HA) – Tartıştığı eski eşini zorla araca bindirip telefonunu aldığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 28 yaşındaki F.Ş. hakim karşısına çıktı.

Haziran ayında meydana gelen olayda iddiaya göre F.Ş. eski eşi ile konuşmaya gitti. F.Ş. eski eşi Ü.E. ile konuşurken bir erkeğin görüntülü araması üzerine sinirlendi. İkili arasında çıkan tartışma sonrası F.Ş. eski eşini araca bindirerek kadını arabaya kelepçeledi. Kelepçenin takılı olduğu yerin çıkması sonucu kadın arabadan indi.

Eski eşin şikayetçi olması üzerine tutuklanan F.Ş. hakim karşısına çıktı. 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya müşteki Ü.A. sanık F.Ş. ve sanık avukatı katıldı.

“KONUŞMA AMACIYLA GİTTİM”

Mahkemede konuşan sanık F.Ş., “Oraya konuşma amacıyla gitmiştim. Konuşurken bir erkeğin eski eşimi görüntülü aradığını gördüm. Kıskançlık krizine girdim. Tartıştık bana biber gazı sıktı. Ben de o an sinirlendim arabaya bindirip kolundan aracın bir yerine kelepçeledim. Bir kaç metre gitmeden kelepçenin takılı olduğu yer koptu ve eski eşim arabadan indi. Telefon o gün arabada kalmış. Polisler bir gün sonra beni aldı. İfademde telefondan da bahsettim bir gün sonra kendisine teslim edildi. Zaten o telefonu da ben almıştım” dedi.

Müşteki Ü.A. ise, “Şikayetçiyim, hem telefonu ben kendi parama aldım” dedi.

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ESKİ EŞİNİ ALIKOYMAKLA SUÇLANAN ŞAHIS HAKİM KARŞISINA ÇIKTI