ESKİ EŞİNİ 3 YERİNDEN SİLAHLA VURARAK YARALAYAN SANIK: KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)-Eski eşi R.G.’yi (30) tabancayla yaralayan K.S.(36), ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan yargılandığı davada, çocukları için tekrar görüşmek için gittiği sırada kendini eşinin yanındakilerden korumak için ateş ettiğini söyledi.

13 Eylül 2022’de Kocasinan ilçesi Yenişehir Mahallesi Şinasi Caddesi’nde meydana gelen olayda K.S., kavga ettiği eski eşi R.G.’yi tabancayla bacağından vurup kaçtı. R.G. şehir hastanesinde tedavi altına alınırken, olayın ardından kaçan K.S., polis tarafından yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

K.S. hakkında Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan dava açıldı. Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında sanık K.S. ile avukatı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı salonda hazır bulundu. Geçen ay ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan tutuklanan R.G. ise duruşmaya cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

‘SANIK K.S.: KORKUTMAK AMAÇLI YERE DOĞRU ATEŞ ETTİM’

Eşi ile 2017 yılında tanıştığını ve aynı yıl cezaevine girene kadar mutlu bir evliliği olduğunu kaydeden tutuklu sanık K.S., “Cezaevinden çıkıp eve geldiğimizde evde tanımadığı 2-3 erkek vardı ve durumları uygunsuzdu. Uyuşturucu kullandığını öğrendim. 2 Çocuğumuz olduğu için tekrar barışmak istedim. Beni tehdit etti. ‘Seni öldürteceğim’ dedi. Konuşmak için yanına gittiğimde, beni görünce bağırmaya başladı ve telefonuna sarılıp küfürler etmeye başladı. Birlikte uyuşturucu sattığı kişilerin bana zarar vereceğini düşünerek korkutmak amaçlı yere doğru ateş ettim. Aracıma binip olay yerinden ayrıldım. Bu sırada ve 112’yi aradım” diye konuştu.

MÜŞTEKİ R.G.: ‘ARABAYLA YANIMIZA GELİP CAMI İNDİRİP ATEŞ ETTİ’

R.G. ise ifadesinde ” Cezaevinden çıktıktan sonra Kendisinden ayrılmak istedim. Hatta uzaklaştırma kararı aldırdım. Ama çok ısrar etti. Daha sonra barışıp Ankara’ya annesinin yanına gittik. Ben bu tavırları nedeniyle tekrar Kayseri’ye döndüm. Arkadaşımın evine gitmiştim. Oradan anneme giderken, arabayla yanımıza gelip camı indirip ateş etti. Sağ üst bacağımdan vurdu. Yere düştüm. Arabadan indi ve geldi ikinci kez ateş ettiğinde de kurşun, sol topuğum ve baldırıma denk geldi. Oraya gelen polisler ambulans çağırdı ve hastaneye kaldırıldım. “Şikayetçiyim” dedi.

Olay anını görev güvenlik kamerasının izlenmesinin ardından bir tanığın da dinlendiği duruşma ertelenirken sanık K.S.’nin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ESKİ EŞİNİ 3 YERİNDEN SİLAHLA VURARAK YARALAYAN SANIK: KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM