Site Kapak Fotoğrafı (21)

EŞ ZAMANLI OPERASYONDA YAKALANAN 17 KİŞİDEN 6’SI TUTUKLANDI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, birçoğu ‘hırsızlık’ suçlarından haklarında yakalama emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan 17 kişi yakalandı. Şüphelilerden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında yakalama emri ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu kapsamda Yunus Emre, Mevlana, Fatih ve Selçuklu mahallelerinde ve farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, hakkında ‘adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 17 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.C., hakkında ‘iki ayrı bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 11 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.S.A., hakkında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ ve ‘hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçundan 9 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.G., hakkında ‘iki ayrı bina içerisinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 3 yıl 5 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.U., hakkında ‘bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K., hakkında ‘birden fazla kişi ile birlikte konutta yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan ifadesi akabinde tutuklanan S.K. isimli şahısla birlikte toplam 17 şüpheli yakalandı.
‘Hırsızlık’ suçlarından gözaltına alınan 9 kişiden 5’i ve başka bir suçtan 1’i olmak üzere toplam 6 kişi işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Diğer 11 şüpheli ise işlemleri sonrası serbest kaldı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EŞ ZAMANLI OPERASYONDA YAKALANAN 17 KİŞİDEN 6’SI TUTUKLANDI