DNZ Homes Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Demir: “Kayseri mobilyada bir numaradır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Mobilya üretiminde Kayseri’nin bir numara olduğunu belirten DNZ Homes Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Demir, bunun fuarlarla tüm dünyaya gösterilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın 5’inci gününde firmalar ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Kayseri’den fuara katılan 180’in üzerinde mobilya ve yatak üreticilerinden birisi olan DNZ Homes de fuarda yerini aldı.

‘KAYSERİ MOBİLYANIN BAŞKENTİDİR’

Fuarı değerlendiren DNZ Homes Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Demir, yeni pazarların bulunması açısından fuar organizasyonlarına önem verdiklerini söyledi. İstanbul Mobilya Fuarı’nın verimli sürdüğünü kaydeden Demir, “İşlerimiz gayet iyi. Yurtdışından da alıcılarımız var. Fuara gelerek ürünleri tespit ediyorlar. Ticari anlamda devamı da fuar dönüşü gerçekleşiyor. Müşterilerle birbirimizi tanıyoruz, ürünlere bakıyoruz. Önemli olan iletişimi kurarak devamını da sağlamaktır” dedi.

Ticaret şehri Kayseri’nin özellikle mobilya sektöründe dünyada bir numara olduğunu belirten Demir, fuarla da bunun bütün dünyaya tanıtılmaya çalışıldığını ifade etti. Demir, “Kayseri, mobilyanın başkentidir. Bunları tüm Türkiye’ye ve bütün dünyaya daha iyi yansıtmamız gerekiyor. Her şeyden önemlisi Türkiye’nin kazanmasıdır. Bunu yaparken de Kayseri’nin mobilyada bir numara olduğunu göstermemiz gerekiyor. Bursa İnegöl ile rekabet içerisindeyiz ve bizim 10 adım öne geçmemiz lazım. Mobilya sektöründe toplam üretimin yüzde 80’ini Kayseri gerçekleştiriyor” ifadelerini kullandı.

‘İYİ BİR YOL ALMAK İÇİN SENDİKALAR, SANAYİ VE TİCARET ODALARI, OSB VE KAYMOS İLE BİRLİKTE OLMALIYIZ’

Birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri mobilyasını tanıtmak gerektiğini vurgulayan Demir, “En kısa zamanda inşallah en üst seviyelere çıkacağız. Hem kendimizi hem firmamızı daha iyi pazarlayabilmek için iyi bir yol almak gerekiyor. Tabi bu bireysel yapmakla kalmıyor, sendikalar, ticaret ve sanayi odaları çok önemlidir. OSB, KAYMOS çok önemli, iyi bir şekilde iletişime geçip yumruğumuzu tek vurmamız lazım. Bu dönem ayrılık değil birlik zamanıdır. Kayseri milliyetçiliğimiz çok ayrı Türkiye milliyetçiliğimiz ayrı. Ancak Kayseri’de birlik olma zamanımızdır. İnşallah fuardaki arkadaşlarımız da umduğundan fazlasını kazanır, çünkü kazanan önce Kayserimiz sonra da Türkiye olur” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DNZ Homes Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Demir: “Kayseri mobilyada bir numaradır”