DIZZA HOME Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akkaş, “70’ten farklı modelimizle birçok ülkeye ihracat yapıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – DIZZA HOME Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akkaş, “Aslında yaklaşık 2 yıllık bir firmayız. Markada yeni ama sektörde eskiyiz. Sektöre tecrübenin dayalı olduğu bir alt yapıyla girdiğimizden dolayı şu anda 70’ten farklı modelimizle birçok ülkeye ihracatımız var” dedi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda, Kayseri’de üretim yapan yaklaşık 180 mobilya firması da yerini aldı. Avrupa’nın en büyük mobilya fuarları özelliğini taşıyan fuarda stant açan DIZZA HOME Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akkaş marka olarak yeni ama sektör olarak çok eski bir deneyime sahip olduklarını ve ürünlerinde konforu, kaliteyi birleştirip dünya standartlarına uygun mobilyalarla müşterilere hizmet sunduklarını ifade etti. Fuarda yoğun bir talep olduğunu söyleyen Akkaş, “Firmamız çok geçmişe dayanan bir deneyime sahip. Çok yeni bir firma aslında yaklaşık 2 yıllık bir firmayız. Markada yeni ama sektörde eskiyiz. Sektöre tecrübenin dayalı olduğu bir alt yapıyla girdiğimizden dolayı şu anda 70’ten farklı modelimizle birçok ülkeye ihracatımız var. Yine Türkiye’de 70’ten fazla bayimiz var. Kendi mağazalarımızla sektörde belli bir yer edinmiş bir mağazayız. Şu an fuarı yurt dışı olarak değerlendirecek olursak gerçekte yurt dışı ağırlığımız çok fazla. Rusya ağırlıklı olmak üzere Hindistan, Arap bölgeleri ülkeleri, orta doğu ülkelerinden müşterilerimiz bulunmakta. Bildiğiniz üzere yakın bir zamanda Kayseri fuarı oldu. Akabinde buranın çok hızlı bir şekilde toparlanması gerekiyordu. Yoğun bir çalışmayla akşam, sabah demedik. Bu tamamen ekip işi. Çok iyi bir kadromuz var. Şu anda yaklaşık 60 kişilik bir kadroyla çalışıyoruz. İnşallah tekrardan yakın bir zamanda yatırım düşüncesiyle pazarda daha çok yer edinmeyi amaçlıyoruz. Kapasiteyi arttırıp, ekibimiz çoğaltacağız. İnşallah bu hızla da devam etmeyi düşünüyoruz. Pazarda yer edinebilmeniz için en önemli şey şu anda kalite. Kaliteniz ne kadar iyi olursa müşterinizde ona göre sizi tercih ediyor” ifadelerini kullandı.

‘KOLTUĞUN DEMONTE OLMASI, KALİTESİ VE RAHATLIĞI ÖNCELİĞİMİZ’

Artık Türkiye’deki ev yapıları mobilya sektöründeki ürünün grup şeklini belirlediğini dile getiren Akkaş, “Ama şu şekilde bir netlik var. Evimize giren koltukların demonte olması veya değiştirilebilir olması yönünde yoğun bir çalışma var. Bizim bu fuarda da sergilediğimiz 3 ürünümüz aynı şekilde tamamen demonte. İstediğiniz gibi uzatılabilir, şekil aldırılabilir ve döndürülebilir ürünlerden oluşuyor. Yani dünya açıkçası yavaş yavaş daha demonte ürünlere hatta kutuya girebilen ürünlere dönmeye başlıyor. Bizim sektörümüz dünyaya uyum sağlıyor. Fuarda insanlara yaptığımız ürünü göstermek zorundayız. Biz burada en iyi malzemeyi kullanıp en rahat hale kavuşturmaya çalışıyoruz. Aslında bakarsanız koltukta odak rahatlık. Koltuğun demonte olması, kalitesi ve rahatlığı kesinlikle önceliğimiz” şeklinde konuştu.

‘KALİTEMİZDEN HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDÜN VERMEDİK, VERMEYECEĞİZ DE’

Mobilya tasarımlarıyla müşterilere konforu sağladıklarını aktaran DIZZA HOME Yönetim Kurulu Üyesi Numan Anıl Çelik, “Fuar beklentimizi karşıladı. 2 gündür gerçekten yoğun bir talep var. Bizler de bu talebe karşılık vermeye çalışıyoruz. Firmamızla, modellerimizle biz de bu pazardayız demek istiyoruz. Fuarda şu anda 12 takımın berjerinde dönme uygulamayı kullanıyoruz sistem olarak. Burada insanlara ergonomik kullanım açısından kişilere biraz daha fırsat veriyoruz. İnsanları tekli koltuğu sağa çevir sola çevir derdinden kurtarıyoruz. İnsanlar oturduğunda her yere hâkim olabiliyor. Kısacası müşterilerimize konforu sunuyoruz. Ürün kalitemizde insanların akıllarında soru işareti bırakmayacak şekilde üretim yapıyoruz. Kendi evimize ne yapmak istiyorsak aynı şekilde müşterilerimizi düşünerek koltuklarımızı üretiyoruz. Kalitemizden hiçbir şekilde ödün vermedik, vermeyeceğiz de. Hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Daha yeni bir firma olmamıza rağmen sektörde ciddi anlamda boyut atlayan bir firmayız. İnşallah bu sektörde daha büyük adımlar atarak bayi portföyümüzü büyütmek istiyoruz” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DIZZA HOME Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akkaş, “70’ten farklı modelimizle birçok ülkeye ihracat yapıyoruz”