Diyetisyenler, Anneler için Seferber Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Kayseri’de bulunan ve yeni kurulan Diyetisyenim Yanımda organizasyonu, anneler ve anne adayları için ücretsiz bilgilendirmede bulunmak üzere sosyal sorumluluk projesi başlattı. Organizasyonun kurucularından İlker Şengül, proje kapsamında yürütülen çalışmaları anlattı.

Yeni başlamalarına rağmen olumlu geri dönüş aldıklarını belirten Şengül, “Bu proje, anne adaylarımıza hamilelikte beslenme ve anne-çocuk beslenmesi üzerine ücretsiz bir çevrimiçi eğitim seanslarıdır. Hâlihazırda 5 diyetisyen bünyemizde bulunuyor. Bu personellerimizin çoğunu sosyal sorumluluk projemize, maddi olanakları zayıf insanlara yönlendiriyoruz” diyerek, projelerini kısaca özetledi.

Şengül, bütün anne ve anne adaylarının bu projeye katılmasının yararlı olacağının altını çizerek, “Bu eğitimi herkesin alması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu konular ileride daha sağlıklı bireylerin yetişmesinde önem arz ediyor. Sağlıklı birey yetiştirmek ve anne-çocuk ilişkisini kuvvetlendirmek için diyetisyenlerimiz yanınızda olacak. Başvuru kabul etmeye başladık. Başvurularınızı Diyetisyenim Yanımda’nın Instagram sayfasına yapabilirsiniz. Ne kadar kişiye ulaşabilirsek insanlara o kadar yardımcı olabileceğimizi düşünen bir kuruluşuz” diye konuşup, katılmak isteyenler için iletişim kanallarını paylaştı.

Katılmak isteyenlerin hiçbir çekincede bulunmaması gerektiğini vurgulayan Şengül, eğitime nasıl başvurulacağı ile ilgili “Randevu talep ettiğiniz takdirde size bir randevu tarihi belirleniyor. Mevcut diyetisyenlerimizden biri sizi WhatsApp üzerinden arayarak eğitim veriyor” dedi.

Bu hizmetten mutlaka istifade edilmesi gerektiğini belirten ve insanların çevrelerine mutlaka önermelerini istirham eden Şengül, “Sağlıklı bireyler bilinçli toplumlarda yetişir” diyerek, konuşmasını tamamladı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Diyetisyenler, Anneler için Seferber Oldu