Develi’de yeni açılan hastanenin tabelası ‘Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ olarak değiştirildi

KAYSERİ (1HA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensibiyle Develi’de yapılan yeni devlet hastanesine, görevi başında uğradığı saldırı sonucu şehit olan Kardiyolog Doktor Ekrem Karakaya’nın isminin verilmesinin ardında tabela “Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi” olarak değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de katıldığı toplu açılış töreninde Develi’de yeni açılan hastaneye görevi başında uğradığı saldırı sonucu şehit düşen Kardiyolog Dr. Ekrem Karakaya’nın adının verileceğini açıklamıştı. Yapılan açıklama sonrasında hastane tabelası “Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi” olarak değiştirildi.
Develiler olarak Şehit Dr. Ekrem Karakaya’nın isminin yeni hastaneye verilmesinden dolayı guru duyduğunu söyleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Bir bölge hastanesi mahiyetinde hizmet verecek yeni hastanemizi Develimize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız yine gönlümüze dokunarak şehidimizin ismini vermesinden dolayı tüm hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca hastane yönetimimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin şifa bulması adına gayret gösteren yeni hastanemizde adı yaşayacak olan Ekrem kardeşime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor; hastanemizin yeni isminin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Exit mobile version