Develi’de 2 ev ağır hasarlı, Sarız’da 1 ahır yıkıldı 4 hayvan telef oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Doğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli yaşanan deprem Kayseri’den de hissedildi. Sarsıntı nedeniyle Develi ilçesinin Yaylacık Bölgesinde 2 ev Sarız ilçesinin Dayıoluk bölgesinde ise 1 ahır yıkılarak 4 hayvan telef oldu.

Doğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli deprem korkuttu. AFAD’ın 7,4 şiddetinde açıkladığı deprem Kayseri dahil birçok kentte hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde yaşanan ilk depremden sonra artçı depremler de meydana geldi. Yaşanan deprem sonrası Kayseri’nin Develi ilçesinin Yaylacık Bölgesinde 2 ev Sarız ilçesinin Dayıoluk bölgesinde ise 1 ahır yıkılarak 4 hayvan telef oldu.
Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kriz merkezimizde tüm ilçelerimizle görüştük. Kayseri’mizde Develi Yaylacık bölgesinde 2 ev, Sarız Dayıoluk’ta 1 ahır ağır hasar almış, 4 hayvan telef olmuştur. Şükürler olsun ki bunların dışında şehrimizde herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Ulaşmadığımız yer, kapalı olan yolumuz bulunmamaktadır” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Develi’de 2 ev ağır hasarlı, Sarız’da 1 ahır yıkıldı 4 hayvan telef oldu