Fotoğraflı (12)
5:34

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Türkmen, “Et ve süt ürünleri kooperatifleri kurup ihracat yapacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, Kocasinan’da çiftçiye ve besiciye destek vereceklerini söyleyerek et ve süt ürünleri ile kooperatifler kurulacağını ve ihracat yapacaklarını ifade etti.

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, KayseRadar ve RadyoRadar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programına konuk olarak moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı. Türkmen, et ve süt ürünleri ile ilgili kooperatifler kurulacağını belirterek “Bölgemizde çiftçimizin, besicimizin, toprakla uğraşan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Gerekli yerlerde tarım alanlarında toprak analizleri yaptırıp yılın 12 ayı tarım yapıp hem memleketimize hem ülkemize hem ihracata açık bir Kocasinan yapacağız. Besicilikle ilgili de veteriner desteği ile yem ihtiyacına kadar çiftçi, besicimizin yanında olacağız.
Kocasinan’da et ve süt ürünleriyle ilgili kooperatifler kuracağız ve oradan ihracat yapacağız inşallah. Göreve geldiğimizde en güzel şekilde tarım işi yapan herkese destek verip gençlerimizi de tarımla tanıştıracağız. Tarımda bu alanı cazip hale getirmemiz lazım” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen