DEPREMZEDELERE KAN BAĞIŞI İÇİN SIRAYA GİRDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- Doğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli yaşanan deprem sonrası vatandaşlar, deprem bölgesindeki yaralılar için kan bağışı sırasına girdi. Kan bağışçıları, Ok Burcu ve Talas Bulvarı üzerindeki Kızılay Kan Bağışı Merkezleri’ne akın etti.

Doğu Anadolu Bölgesinde Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır merkezli deprem hasara sebep oldu. AFAD’ın 7,4 şiddetinde açıkladığı deprem Kayseri dahil birçok kentte de hissedildi. Kızılar, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan kan için bağış çağrısında bulundu. Kızılay Kan Merkezlerine kan vermek isteyen Kayserililer de bağış merkezlerinin önünde kuyruk oluşturdu. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar kent merkezinde bulunan Ok Burcu yanındaki merkeze ve Talas yolunda bulunan Kayseri Kızılay Kan Merkezi’ne müracaat edebilecek.

Kızılay’da görev yapan hekim Hatef Afzalı, depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diledi. Çok üzüldüklerini belirten Afzalı, “Hunat meydanında 2 noktamız var. Ayrıca Talas yolunda eski göğüs hastanesinin yanında da merkezimiz var. Buralarda kan alımları yapılıyor. Vatandaşlarımız kan verme konusunda çok duyarlı. Bağışta bulunmak isteyenler maddi manevi nasıl isterlerse bağışta bulunabilirler” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DEPREMZEDELERE KAN BAĞIŞI İÇİN SIRAYA GİRDİLER