Fotoğraflı (52)
1:36

Davut Akkaş Mobilya, 3’üncü şube açılışını gerçekleştirildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Davut Akkaş Mobilya, Kayseri’de 3’üncü şube açılışını gerçekleştirdi. Açılış konuşmasında konuşan Davut Akkaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Akkaş; “Kalitenin ön planda tutulduğu modern rahat ve şık ürünlerle tasarım ihracat, istihdam, kalite ve hizmet konularında başarılarını sürdüren Davut Akkaş mobilya olarak sahip olduğumuz gücü siz hemşerilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Birçok ilde şubesi olan Davut Akkaş mobilya, Kayseri Demokrasi Mahallesinde 3’üncü şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Kayseri Mehmet Erşan İl Sağlık Müdürü, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Altınok, MÜSİAD Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer, Kayseri Kocasinan ilçesi Müftüsü Halil Uzun ve Önceki Dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katılım sağladı.

Davut Akkaş mobilyanın başarılarından söz eden önceki dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik; “ İnşallah rabbim mahcup etmesin, hayırlı karlar nasip etsin diyoruz. Gerçekten mobilya konusunda Kayseri’nin yüz akı olacak ürünler ürettiler iyi bir noktaya geldiler. Davut Akkaş ismiyle de markasıyla da inşallah iyi bir marka yapacaklar bu konuda kendilerinden eminim” dedi.

Yeni açılan şubenin misyonundan bahseden Davut Akkaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Akkaş; “ Mobilya sektörüne yeni bir vizyon katmak ilkesiyle müşterilerimizin hayallerini hayata geçirmekteyiz. Dünyaya açılan ürünlerimizi tüketicilerin beğenisine sunuyoruz. Kalitenin ön planda tutulduğu modern rahat ve şık ürünlerle tasarım ihracat, istihdam, kalite ve hizmet konularında başarılarını sürdüren Davut Akkaş mobilya olarak sahip olduğumuz gücü siz hemşerilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan İstihdama katkı sağladıklarını dile getiren Davut Akkaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Akkaş; “ 3’üncü şubemizi Kayseri’de açmanın gururunu birlikte yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde tekrar yeni şubeleri birlikte açacağız. Kayserimize ülkemize istihdam açısından hep katkı sağlamaya çalıştık ve sürekli de çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

Davut Akkaş hizmet veremeye devam ettiklerini ifade eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Akkaş; “ Allahın izniyle şuan Kayseri’de 3 farklı noktada hizmet vermeye devam ediyoruz. İnegöl, Kayseri, Ankara ve İstanbul’da İtalyan mobilyalarının farklı çeşitlerini mağazalarımızda bulabilirsiniz. Demokrasi mahallesinde TOKİ ve İldem bölgelerine hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen