Site Kapak Fotoğrafı Feray (2)
1:11

Dağtekin İnşaat Bade Konakları 4’üncü bloğunun temeli atıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalçın Dağtekin İnşaat tarafından yürütülen Bade Konakları 6 Konut Projesi’nin 4’üncü bloğunun temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreni sonrası açıklamalarda bulunan Dağtekin İnşaat YK Başkanı Yalçın Dağtekin, “Şantiye alanında 9 bloktan oluşan yaklaşık 1000 dairelik büyük bir çalışma mevcut, Kayseri’nin en düzenli, sistemli ve donanımlı bölgesindeyiz. Bölgenin ortasında mükemmel bir park bulunuyor, Kumsmall AVM’den Şehir Hastanesi’ne ve şehir merkezine çok yakın bir konumdayız. Projemiz ayrıca tam bir yatırım fırsatı da oluşturuyor” dedi.

Yalçın Dağtekin İnşaat tarafından Bade Konakları 6 Konut Projesi’nin 4’üncü bloğunun temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma töreninde konuşan Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, şantiye alanında 9 bloktan oluşan yaklaşık 1000 dairelik büyük bir çalışma olduğunu söyleyerek “Kayseri’nin en düzenli, sistemli ve donanımlı bölgesindeyiz. Bölgenin ortasında mükemmel bir park bulunuyor, Kumsmall AVM’den Şehir Hastanesi’ne ve şehir merkezine çok yakın” dedi ve konut projesinin tam bir yatırım fırsatı olduğunu dile getirdi.

Birçok kesime hitap edebilecek 2+1 ve 3+1’lik dairelerin olduğunu belirten Dağtekin, temel atma töreni sebebiyle dairelerde lansman indirimlerinin olduğunu ve elden taksit imkânlarının da bulunduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
be_en
Beğen