Çolakbayrakdar Müjdeyi açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait 17 bin 500 metrekarelik alan, ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında rezerv alan olarak belediyeye devredildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ankara’da makamında ziyaret ederek, Kocasinan ilçesi ile ilgili istişarede bulunmuştu. Görüşmeye dair müjde vereceğini duyuran Çolakbayrakdar, beklenen müjdeyi açıkladı. 2023 yılının ilk meclis toplantısında oy birliği ile alınan kararla, Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı arazisi içerisinde bulunan yaklaşık 17 bin 500 metrekarelik bir alanın Alsancak ve Argıncık Mahallesinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında rezerv alan olarak belediyeye devredildiğini duyurdu.

Başkan Çolakbayrakdar konuyla ilgili açıklamasında; “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız görüşmenin neticesinde; büyük bir müjdeyi vereceğimizi duyurmuştuk. 2023 yılının ilk meclis toplantısında bu büyük müjdeyi hemşehrilerimizle paylaştık. Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı arazisi içerisinde, yaklaşık 17 bin 500 metrekarelik bir alanın Alsancak ve Argıncık Mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmalarında rezerv alan olarak belediyemize devredilmesi için gerekli protokollerin yapılmasının yetkisini meclisimizde oy birliği ile aldık. Bu hususta başta Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Çolakbayrakdar Müjdeyi açıkladı