CHP İL BAŞKANI İÇİN “ORTAK ADAY” ÖNERİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı seçimi sonrası ilçe yöneticileri Ankara’ya gitti. Önümüzdeki günlerde CHP’de ortak bir aday çıkması bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı seçimi bugün gerçekleşti. Yeni il başkanı, yönetim kurulu üyelerinin oylamasıyla belirlendi. 2 adayın yarıştığı ve gergin anların yaşandığı oylama sonunda 17 oy alan Adil Demir yeni başkan seçildi. Diğer aday Niyazi Ünalmış ise 3 oy aldı. Oylama sırasında partililer arasında zaman zaman tansiyon yükseldi. Yaşanan seçim sonrasında bazı parti üyeleri yeni il başkanını tanımadıkları gerekçesiyle tepki gösterdi. Gergin anların yaşandığı seçimde bazı parti üyeleri ‘Yönetim İstifa’ sloganları attı.

Yaşanan gerginlik sonrası ilçe yöneticileri Ankara’ya gitti. Ankara’da genel merkezle bir takım görüşmeler yapıldı. Genel merkez ortak bir aday çıkarılması konusunda ilce yöneticileri ve il yönetimiyle istişarelerde bulundu. Önümüzdeki günlerde CHP’de ortak bir aday çıkması bekleniyor.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP İL BAŞKANI İÇİN “ORTAK ADAY” ÖNERİSİ