Fotoğraflı (26)
3:42

CHP İl Başkan Vekili Aslanhan, “Yerelde 5 milletvekili çıkaracağız ve 8 belediye kazanacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkan Vekili Lütfi Aslanhan, yerel seçimlerde CHP’nin birinci parti olduğunu ifade ederek, “31 Mart seçimlerini geride bıraktık ve yerelde CHP olarak birinci çıktık. Bu büyük bir başarıdır ve iktidarın habercisidir. Kayseri’de de hiç belediyemiz yokken 4 belediyeye sahip olduk, sonraki seçimde ise hedefimiz bu rakamı 8’e yükseltmek ve 5 milletvekili çıkaracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene CHP İl Başkan Vekili Lütfi Aslanhan, CHP Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir, CHP Melikgazi İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, partililer, vatandaşlar katılım sağladı. CHP’nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde birinci parti olduğunu ve bunun iktidar habercisi olduğunu ifade eden İl Başkan Vekili Aslanhan, “31 Mart seçimlerini geride bıraktık ve yerelde CHP olarak birinci çıktık. Bu büyük bir başarıdır ve iktidarın habercisidir. Kayseri’de de hiç belediyemiz yokken 4 belediyeye sahip olduk, sonraki seçimde ise hedefimiz bu rakamı 8’e yükseltmek. Pınarbaşı seçimleri bana göre Büyükşehir’i kazanmış olmamız gibi önemli bir seçimdi. 2028 yılında veya daha öncesinde şunun sözünü veriyorum; Cumhurbaşkanı olarak CHP’li bir arkadaşımız seçilecektir. TBMM’de ittifak olmadan tek başımıza çoğunluk yine bizde olacaktır. Yerelde ise 5 milletvekili çıkaracağız, belediye seçimlerinde ise büyükşehir ve merkezden de alacağız” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına balta ile saldırı düzenleyen dayı ve yeğenine ilişkin konunun takipçisi olacaklarını ve hassasiyet duyduklarını da belirten Aslanhan, “Bayramın 1. Günü Türkiye’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüze yapılan şiddetli olayı kesinlikle kınıyoruz ve bu olayın takipçisi olacağız. Sağ duyulu olacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen