Fotoğraflı - 2024-06-10T192057.586

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer, “Parkı küçültüp ticari alan çıkarmak şık olmadı”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı sonrası konuşan ve Talas’taki park hakkında açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer, “Aslında kentsel dönüşümle ilgili bir madde ama uzantısında park küçültülüp, park alanının şeklinin farklılaştırılıp buna ilave olarak ticaret alanı çıkarıp belediye tarafından bunun satılması, bir yeşil alanında ticaret alanına döndürülüp satılmasıyla ilgili reddimiz vardı” dedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek karara bağlandı.

Meclis toplantısı sonrası açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer, “Bugün Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Talas’ı ilgilendiren de bir madde vardı. Aslında kentsel dönüşümle ilgili bir madde ama uzantısında park küçültülüp, park alanının şeklinin farklılaştırılıp buna ilave olarak ticaret alanı çıkarıp belediye tarafından bunun satılması, bir yeşil alanında ticaret alanına döndürülüp satılmasıyla ilgili reddimiz vardı. Kentsel dönüşüm elbette yapılsın. Yapı stoğu elbette değişsin ama bunu yaparken de arada ticari alan çıkarıp, satışa değer nitelikte yapmak çok şık olmadı. Bu maddeyi de reddediyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen