BÜYÜKSİMİTÇİ’DEN İLK AÇIKLAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) Meslek Komiteleri  seçimini ezici çoğunlukla kazanan mevcut başkan Mehmet Büyüksimitçi, üyelere teşekkür ederek “Buralara gelip boş oturup, boş gitmek bizlerin işi değil” dedi.

KAYSO hizmet binasında gerçekleştirilen Komite Seçimlerine kırmızı listeyle giren mevcut başkan Mehmet Büyüksimitçi, 25 komiteden 24’ünü kazandı. 1 komiteyi ise bağımsız adaylar kazandı. Yeşil listeyle seçime giren diğer aday Ali Baktır ise hiç komite kazanamadı.

MEHMET BÜYÜKSİMİTÇİ’DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Seçimi ezici üstünlükle kazanan KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, yeni dönemde de çok çalışacaklarını söyledi. Türkiye ve Kayseri sanayisinin gelişmesi gerektiğini vurgulayan Büyüksimitçi, “Herkes elinden geleni yaptı. Ben seçim başında da genel toplantımızda da söylemiştim.  Önemli olan şey sanayicinin takdiri. Demek ki sanayici bizden memnun. Bir 4 yıl daha bize çalışma fırsatı verdi. Buralara gelip boş oturup, boş gitmek bizlerin işi değil. Ben genç arkadaşlarımız ve deneyimli abilerimizle ekip oluşturma niyetindeyim. Çok yeni arkadaşlarımız var. Gençlerimizde inanılmaz cevher arkadaşlar. Herkese biraz yükleneceğiz. Çünkü herkesin çalışması lazım. Türkiye’nin, Kayseri’nin sanayisinin gelişmesi lazım. Geliştirmek için projeler üretmemiz lazım. Ben hem bizim tarafta çalışan hem de karşı liste de çalışan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BÜYÜKSİMİTÇİ’DEN İLK AÇIKLAMA